top of page

PANS ESPECIALS

Pa de vi

Pa Marató

Pa del Peret Ganxet

Pa de polen

Pa de vi

Un pa únic, fet exclusivament pels tastos d'oli de Clos Mogador. Un pa fet amb pasta mare de cultiu, i aigua de panses de Clos Mogador. Un pa fet amb vi (sense gens d'aigua). Sense llevadura, i amb un repòs de més de 20 hores.

Fet amb un coupage de farines seleccionades d’altíssima qualitat: Farina de proximitat de la Conca de Barberà, Farina de Xeixa ecològica molta en molí de pedra, i farina T-80 francesa també molta en molí de pedra.

Un pa cuit en forn de pedra i fet a mà, un a un. Passió, autenticitat, territori, inquietud, excel·lència, i honestedat. Valors que han estat nexe d’unió entre Clos Mogador i Forn Sistaré per arribar a fer aquest pa únic que respira Priorat i Baix Camp.

En aquests tastos, s’agermanen l’oli, el vi i el pa, aliments sagrats i base de la mediterrània antiga.

Pa de la Marató del Priorat

Un pa creat expressament pels corredors de la Marató del Priorat que se celebra des de fa anys per les vinyes del Priorat.

 

És un pa Saludable, energètic i nutritiu, pensant en els corredors.

 

I fet amb Pasta mare i llarga fermentació, i amb productes de proximitat i del territori com: panses macerades amb vi del Priorat, oli DOP Siurana, Avellanes de Reus i xips de Xocolata.

 

xocopa

El pa amb xocolata de sempre en format pràctic.

El pa per esmorzar i berenar de forma saludable.

Un pa suau i lleuger, amb farina de la Conca, oli d'oliva verge extra, mel del Perelló, i xocolata de la bona.

Al pa del Peret Ganxet que ja hem fet en algunes ocasions, li hem afegit xocolata perquè grans i petits puguin gaudir-ne sense perjudici de la salut.

bottom of page